Nieuws

Workshops herfst/kerst

Nieuws over de workshops in het najaar komt eind augustus op de website. Wil je met een groep van minimaal 6 personen alvast een datum plannen? Leuk, maar neem dan even contact met me op!

Smullen en Schikken najaar 2024.

Afgelopen week , weer twee leuke middagen smullen en schikken gehad. Een leuke samenwerking met Theetuin Aan de Bosrand. Nog één te gaan dit voorjaar. Maar de nieuwe data voor het najaar zijn al bekend (en wordt al volop gereserveerd). Dus hier de data : Maandag 21 oktober( vol) en Zaterdag 26 oktober(vol). Zaterdag 14 december(vol) en Maandag 16 december (vol))

Voorjaar.

Wat fijn dat er al zoveel aanvragen zijn voor de voorjaarsworkshops. Er zijn nog een paar plekken vrij op maandagavond 11 maart . We maken een op een langwerpige ondergrond met bollen , bloemen, takken en flesjes een leuk voorjaarsstuk. Nog meedoen ? Stuur me even een berichtje dan geef ik je meer informatie.

Workshops september, oktober en november.

Wat een mooi seizoen de herfst. De komende maanden veel workshops op aanvraag en op locatie , maar de volgende data ook voor individuele opgave.

Woensdagavond 27 september :herfstkrans

Dinsdagavond 3 oktober : herfstschaal

Donderdagavond 12 oktober : herfstschaal

Je bent na opgave welkom !

Verder in november een leuke samenwerking met Theetuin aan de Bosrand !

Smullen en Schikken!

Tijdens het smikkelen van een Zoete & Hartige tapasplank maak je met herfstmaterialen en vruchtjes een leuke herfstbloementaart. Je bent welkom op woensdagmiddag 8 november en zaterdagmiddag 11 november bij Theetuin aan de Bosrand.

Cursus bloemschikken

Nieuw dit najaar/winter , naast de gewone workshops een cursus.

Vijf avonden bloemschikken waar alle materialen voor je klaar staan en je na een uitleg zelf aan de slag kunt. En waar we telkens andere technieken gebruiken.

De avonden worden gehouden in mijn eigen werkruimte en beginnen om  19.30 uur.

Dinsdagavond 10 oktober     :   Herfstschikking (parallel)
Dinsdagavond 7 november   :   Festoen
Dinsdagavond 12 december :   Kerst
Dinsdagavond  6 februari      :  Bollen / voorjaar
Dinsdagavond 19 maart         :  Pasen

De kosten voor deze cursus zijn € 225 incl. alle materialen en koffie/ thee.

Voor opgave of informatie , mail, app of bel  naar  :

Mail : twinkelbloem.styling@gmail.com of 06 49 88 24 04

Gerda te Winkel.

  minimum aan deelnemers 4 , maximaal 8.

Maart 2023

Het eerste nieuwsberichtje op mijn aangepaste website. Hier plaats ik nieuws over workshops en andere activiteiten. Leuk dat je een kijkje neemt!

De lente is in aantocht, dus is het weer tijd voor een aantal leuke workshops. Deze week starten de voorjaarsworkshops met vijf avonden voor een personeelsvereniging. Dat worden vast gezellige avonden met de toppers uit de zorg.

Daarna nog workshops voor activiteitencommissies en een buurtvereniging. De workshops in mijn eigen ruimte zijn ook volgeboekt. En o ja, ook zo leuk om te doen: nog een paar middagen bloemschikken met bewoners van een woonzorgcentrum.

Kortom genoeg te doen deze maand. Ik heb er zin in!